motto

Stránky sdružující pracovníky ve výškách ze všech přidružených oborů, které Vás informují o cenách, možnostech a provedení.

Lešenářské práce


Jsme schopni pracovat s jakýmkoli druhem lešení. Naší specializací jsou náročné vyvěšené figury z trubkového lešení např. okolo komínů, pod mosty a tak.
V celé republice i Děčíně



lešení stavba


Obecně bývají lešenářské práce značně podceňované a majitelé nemovitostí si při rekonstrukcích domů velmi často zapomenou kalkulaci lešenářských prací.
Přitom nejde o nic složitého. Celkové náklady na lešenářské práce se skládají z nájmu lešení, montáže demontáže lešení a dopravy lešení. Pomineme li dopravu, která bývá různá v závislosti na vzdálenosti a množství přepravovaného lešení, zbývá nám nájem lešení, který by nikdy neměl překročit hranici dvou korun za pohledový metr lešení za den nájmu. Ceny za montáž a demontáž lešení se mohou lišit podle zvoleného lešenového systému, přičemž za montáž rámového lešení je možno dle mého soudu účtovat maximálně 25kč za pohledový metr lešení, cena bývá spíše nižší. U trubkového lešení by neměla cena za montáž přesáhnout 35kč. Demontáž lešení bývá většinou honorována zhruba poloviční cenou za montáž, může být i trochu vyšší.

U našich lešenářů je standartem vysoce transparentní jednání, bez zbytečných navyšování celkové ceny za lešenovou konstrukci.
kontaktovat nás můžete na

1 komentář: